Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/10/2015

Dissabte arriba la VIII Mostra d'Entitats de Cooperació

La mostra se celebrarà de 17 a 20 h a la plaça de la Vila  La mostra se celebrarà de 17 a 20 h a la plaça de la Vila

Enguany la mostra s'emmarca en un dels actes de la Campanya Vilanova amb el Nepal, endegada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú juntament amb les entitats del Consell de Cooperació

Aquest dissabte 17 d'octubre, coincidint amb el Dia Internacional per l'eradicació de la pobresa, tindrà lloc a la plaça de la Vila la VIII Mostra de Cooperació. Aquest any les entitats de cooperació volen incidir en donar a conèixer la vulnerabilitat de les persones dels països més pobres davant de les catàstrofes naturals, i és per això que la Mostra s'emmarca en un dels actes de la Campanya Vilanova amb el Nepal, que duen a terme l'Ajuntament i les entitats del Consell de Cooperació.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dóna a conèixer a la ciutadania les entitats de cooperació de la ciutat, els seus projectes i les seves activitats a través d'aquesta Mostra, que es farà de 17 a 20 h, i en la que participaran les següents entitats: Cooperavida, Fundació privada Ramon Martí Bonet contra la ceguesa, Mans Unides, Oxfam-Intermón, Fundació Educació Solidària Escola Pia, Fundació Salut i Societat Sense Fronteres, Cooperacció, Fundació Vida Útil, CCONG Ajuda al Desenvolupament, Destino Etiòpia, Chhahari Catalunya, Acció Solidària amb el Sàhara, Sindicalistes Solidaris, Fundació Pau i Solidaritat, Casal Català Cuba Garraf, Garraf Coopera, Creu Roja.

Sopar solidari
Pel que fa a la campanya Vilanova amb el Nepal, es va iniciar el mes de juny, i des d'aleshores s'ha fet una gala solidària al cinema Bosc amb el passi de la pel•lícula ‘Everest prohibido', i un concert solidari a La Daurada amb el Grup Amelie. El proper acte que es farà serà dissabte 24 d'octubre, amb un sopar solidari a les 21 h a la Nau del Ferrocarril. Els diners que es recullin es destinaran íntegrament a ONGs vilanovines que desenvolupaven projectes de cooperació al Nepal i s'han vist afectades pel terratrèmol. Són entitats que, immediatament després de la catàstrofe que va afectar 30 dels 75 districtes del país, es van bolcar en fer arribar l'ajuda d'emergència. Han passat uns mesos, però encara és necessària l'ajuda internacional per poder reconstruir equipaments, carreteres i cases, per tal de normalitzar les vides de les persones i comunitats afectades.
Els patrocinadors del sopar són l'Associació de Concessionaris del Mercat, Confraria de Pescadors, Llaguts de Vilanova, Tradicionarius, Pastisseria Blanch, Pastisseria Abraham, Pastisseria Tretze, Grup Matas Arnalot, Pastisseria La Confiança i RD Impagos.
El preu és de 15 euros pel sopar, i 10 euros si es vol col•laborar amb una fila 0. Els punts de venda dels tiquets són Casa Andreu, la botiga d'Oxfam-Intermón, i la Regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Més informació aquí


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00