Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/01/2016

Sorteig per veure Les Comparses des del balcó de l’'Ajuntament

Sorteig per poder veure Les Comparses del del balcó de l'Ajuntament   Sorteig per poder veure Les Comparses del del balcó de l'Ajuntament

Qualsevol persona empadronada a la ciutat i major de 18 anys pot optar a les cinc invitacions dobles disponibles

 Avui, s'obre el termini per participar en el sorteig de 5 passis dobles per poder veure Les Comparses des del balcó de la plaça de la Vila. Per cinquè any consecutiu, l'Ajuntament convida cinc persones, amb els seus respectius acompanyants, a gaudir del Diumenge de Carnaval, el dia 7 de febrer, a la Casa de la Vila.

Per poder optar a una d'aquestes invitacions cal ser major d'edat i estar empadronat al municipi. El període d'inscripció és fins al 28 de gener i es podrà fer per Internet o bé presencialment, adreçant-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, que es troba a la planta baixa de l'Ajuntament, en el seu l'horari habitual.

El sorteig per donar a conèixer el noms dels guanyadors i guanyadores es farà el divendres 29 de gener, a les 13.30 h, en un acte públic que tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG.

Per altra banda, i també com ja s'ha fet en els darrers anys, l'Ajuntament farà una tria aleatòria al cens municipal de 60 persones majors de 65 anys que també podran veure les Comparses, en aquest cas des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva, a la plaça de la Vila.

Inscripcions en línia AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00