Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/09/2014

Maria Virgili, Judith Oliver i Mercè Guerra guanyen les 4 milles femenines Xterra

      Moment del lliurament de premis Moment del lliurament de premis

La participació respecte l'any passat s'ha incrementat en un 50%, amb 302 corredores i 150 participants a la caminada

Diumenge es va celebrar a Vilanova i la Geltrú la segona edició de les 4 Milles Femenines X-Terra. La cursa, de caràcter solidari, va aconseguir reunir un total de 302 corredores i 150 participants a la caminada. Una xifra que suposa un increment del 50% respecte a la participació de l'any passat.

Enguany, com a novetat, les participants havien de completar el recorregut d'uns set quilòmetres, superant tres passos: La Tempesta (en mig d'una actuació d'un grup de batucada), El Pas dels Zombies ( on els esperaven un grup de personatges degudament caracteritzats) i l'Equinocci (que servia per refrescar les corredores)

Una segona novetat d'aquesta edició va ser la sortida de la caminada, que en aquesta ocasió es va produir mitja hora abans de la cursa. Val a fir que la caminada també estava cronometrada i que hi havia classificació per temps d'arribada a la meta.

Pel que fa a les guanyadores d'aquesta segona edició de la 4 Milles Femenines X-Terra, la representant del del Club Atletes VNG Maria Virgili es va endur la primera posició, amb un temps de 29 minuts i 21 segons, seguida molt a prop de Judith Oliver, guanyadora de l'any passat. La jove Mercè Guerra va ocupar el tercer lloc del podi.

La cursa també va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i de la regidora d'esports Blanca Albà, que van ser les encarregades de fer el lliurament de premis.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00