Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/03/2016

El Consell Municipal de Cultura comença a caminar

La reunió s'ha celebrat aquesta setmana      La reunió s'ha celebrat aquesta setmana

Ja s'han constituït els grups de treball sectorial d'arts escèniques, festivals, patrimoni, i formació cultural. La resta es constituiran en les properes setmanes

Dimecres es va celebrar a l'Auditori Eduard Toldrà una nova reunió del Consell Municipal de Cultura. Una trentena de membres del Consell es van reunir per aprovar l'acta de l'anterior trobada, i per constituir els grups de treball sectorial.

Durant la sessió, la nova presidenta, la regidora de Cultura Teresa Llorens, va exposar als assistents les línies estratègiques d'aquest mandat pel que fa a polítiques culturals, una aposta pel patrimoni, les arts escèniques, l'accés públic a la lectura i el cicle festiu.

Els quatre primers grups de treball sectorial que es van constituir són el d'arts escèniques, el de festivals, el de patrimoni material i immaterial, i el de cursos i formació cultural. Ben aviat es posaran en marxa els grups de xarxa de col·laboració entre entitats i de polítiques culturals dins l'àmbit Penedès.
Els membres del Consell tenen ara fins al 29 de març per a inscriure's a algun dels sis grups.

Mentrestant, les quatre comissions ja constituïdes començaran a treballar de manera independent, i podran treballar de manera coordinada entre ells sempre que ho creguin convenient.

El Consell Municipal de Cultura
L'11 de març de 2015 es va constituir el Consell Municipal de Cultura, que compta amb una Comissió Permanent, encarregada de vetllar per l'impuls i el bon funcionament del Consell, a més de les comissions de treball sectorials, formades per membres del propi CMC.
El Consell compta amb representants de la Regidoria de Cultura, dels grups polítics municipals, de les entitats, i amb diversos ciutadans i ciutadanes interessats.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00