Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/08/2016

35 carruatges van participar aquest dissabte a la III Festa del Cavall

La desfilada va estar dedicada al conreu d'hortalisses


Molt bona participació a la tercera edició de la Festa del Cavall de Vilanova i la Geltrú que es va celebrar aquest dissabte a la tarda. En total van participar 35 carruatges i 35 muntures que provenien de diferents poblacions de la comarca del Garraf i de l'Alt Penedès, com Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sant Miquel d'Olèrdola o Cubelles.

L'alcaldessa accidental, Glòria Garcia, va presidir l'acte, acompanyada del president de l'Associació dels tres Tombs de Vilanova i la Geltrú. Jaume Mercadé. Mentre els carruatges i les muntures desfilaven per davant de la plaça del Port es van dur a terme explicacions del que passava en català, castellà, anglès i francès. Tot els participants es va endur un diploma acreditatiu de la seva participació i un tortell. També destaca el fet que a la plaça del Port es va instal·lar una carpa on es va poder veure una exposició de diferents verdures i hortalisses, es va oferir una degustació d'un tapa de carbassó. I es va posar a la venda el tradicional tortell dels Tres Tombs.

El bon temps que va acompanyar la festa va fer que el passeig Marítim congregués un bon nombre de públic que va estar molt atent a les evolucions de la desfilada. Aquest acte va estar organitzat per l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú i l'Ajuntament de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00