Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/10/2014

Torna el Cicle de Xerrades de l'IMET

La primera xerrada, que es realitzarà en dues sessions el 22 i 29 d'octubre, abordarà el futur dels actuals estudiants de secundària

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) programarà una desena d'activitats per al curs 2014-2015 incloses en el Cicle de Xerrades de l'IMET. Les sessions s'adrecen a pares i mares, docents, psicòlegs, pedagogs i persones relacionades amb l'educació, la infància i l'adolescència.

Aquest cicle s'inicia el dimecres 22 d'octubre, a les 17.30 h, amb una proposta que es desenvoluparà en dues sessions de treball, el 22 i el 29 d'octubre i que abordaran els escenaris de futur a què s'hauran d'enfrontar els nens i joves de l'actualitat. Sota el títol ‘Quin futur espera als nostres fills/filles?' el doctor en Ciències Polítiques i Sociologia i professor universitari de la UNIR (Universitat Internacional de La Rioja), Roman Castro intentarà respondre a qüestions com: 'en què treballaran els nostres fill/filles? On? Quines competències necessiten adquirir? Quines habilitats? Quins escenaris macroeconòmics i mundials, previsiblement, s'aniran trobant pel camí? Com els podem ajudar?'.

El cicle comptarà, en aquesta primera xerrada, amb la participació de la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens. Aquestes primeres sessions que s'adrecen preferentment a pares i mares d'estudiants d'ESO, són una proposta de la Diputació de Barcelona que col·labora amb l'IMET en l'organització d'aquest cicle. Per assistir a les xerrades del cicle, que són gratuïtes, cal fer inscripció prèvia.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00