Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2017

El govern de VNG lamenta la sortida de dos regidors i apel·la a la responsabilitat dels càrrecs electes a treballar per la ciutat

Roda de premsa del govern municipal aquest matí Roda de premsa del govern municipal aquest matí

El govern de Vilanova i la Geltrú manifesta la seva sorpresa per l'anunci dels regidors Ariadna Llorens i David Montes de passar a l'oposició. L'alcaldessa i els regidors i les regidores de govern lamenten aquesta decisió, alhora que desmenteixen categòricament les acusacions realitzades pels dos regidors electes per Convergència i Unió, que responen a interessos personals.

El posicionament del govern municipal és el mateix des del primer dia d'aquest mandat: treballar amb responsabilitat i compromís pel progrés i el benestar de la ciutat, amb diàleg i voluntat de consens amb totes les forces polítiques, entenent que aquest és l'encàrrec que els ciutadans i les ciutadanes de Vilanova i la Geltrú van emetre a les eleccions el 25 de maig de 2015.

Prova del diàleg constant i la predisposició a arribar a acords amb tots els grups de l'oposició, és l'aprovació fins avui de les propostes que són cabdals per a la ciutat. En aquest sentit, el govern municipal manté la voluntat de continuar treballant per desenvolupar les polítiques compromeses en el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, polítiques que la ciutat necessita, que van ser acordades amb les forces polítiques i aprovades al Ple municipal.

Per això, el govern manifesta el compromís de treballar amb tot l'esforç i energia, malgrat la dificultat del moment, perquè aquest és el deure que l'alcaldessa, els regidors i les regidores del govern van adquirir amb la ciutadania de Vilanova i la Geltrú en el pacte de governabilitat pres el juny de 2015. Ara més que mai, el govern de Vilanova i la Geltrú emplaça a tots els càrrecs electes a actuar amb responsabilitat, deixant de banda actuacions amb interès partidista o personal, i a pensar únicament a garantir el major benestar possible dels ciutadans i les ciutadanes de la nostra ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00