Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2015

La proposta 'Gestió hospitalària de pacients', millor idea de la trobada de desenvolupadors

Els desenvolupadors, a Neàpolis Els desenvolupadors, a Neàpolis

Neàpolis ha acollit al llarg del cap de setmana la hackaton en l’entorn de la 'Internet de les coses'

Del 29 al 31 de maig s'ha celebrat a Neàpolis la primera edició de la Hackathon IVOS- IoX Services for SmartSocieties, una trobada de programadors i desenvolupadors organitzada per l'equip IVOS, la UPC i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'acte va començar el divendres 29 amb un panell de discussió on experts de diferents empreses i sectors, van contextualitzar aspectes en l'entorn d'Internet de les Coses (IoT). L'objectiu era transmetre de forma senzilla a l'audiència l'avaluació esperada i les expectatives de futur tant des de l'entorn de la recerca, de model de negocis futur, com les implicacions socials que se'n deriven. El panell va comptar amb una audiència d'unes 40 persones.

Acte seguit es va realitzar una demostració de serveis desenvolupats per estudiants del Grau d'Enginyeria Informàtica de l'EPSEVG.

Durant el cap de setmana diferents equips de programadors van estar desenvolupant solucions per escenaris intel·ligents en entorns IoT. Aquestes solucions van ser presentades al comitè avaluador el diumenge 31 de maig a la tarda. Un total de 9 propostes generades per diferents equips de programadors van ser analitzades i, després de la corresponent deliberació, el comitè va decidir atorgar el premi a la millor idea a “Gestió hospitalària de pacients”, desenvolupada per l'equip format per Noemi Pérez, Andrea Sospedra i Adrián Godoy. L'avaluació es va fer tenint en compte aspectes relacionats amb la innovació, el potencial model de negoci i el grau de desenvolupament de la idea.

Més informació AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00