Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2014

El primer turista de l'estiu a Vilanova i la Geltrú serà d'Esparreguera

L'estand de la ciutat reparteix molta documentació al Saló Internacional del Turisme de Catalunya

El primer turista de l'estiu a Vilanova i la Geltrú serà un veí d'Esparreguera. Toni Portero, de 45 anys, i podrà gaudir d'un cap de setmana el 31 de maig i l'1 de juny a la capital de la comarca del Garraf valorat en 1.001 euros. Aquesta proposta es va crear especialment per a la celebració del Saló Internacional del Turisme de Catalunya que es va dur a terme a Barcelona del 4 al 6 d'abril. La iniciativa va sorgir conjuntament de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'Estació Nàutica, el Gremi d'Hoteleria i Restauració, Viu Comerç, Menja't Vilanova, Temps de Vi, La Daurada, EnjoyVNG, i el Museu del Ferrocarril. Més de 3.500 visitants del SITC van participar en aquesta proposta. 

Pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, la presència al SITC es va saldar de manera positiva. "Es van exhaurir 5.000 fulletons sobre la ciutat que es van editar expressament per a aquesta fira i es va explicar el primer cap de setmana de la temporada d'estiu del 31 de maig, que coincideix amb la fira Temps de Vi, la Vilanova Shopping Night, el Ral·li de Clàssics País del Cava i l'obertura de La Daurada. Però també es va donar informació sobre aquesta Setmana Santa, i sobre la Temporada d'Estiu." Figueras afegí que la ciutat ha anat al SICT a captar clients finals "que son els principals usuaris d'aquest Saló. I en aquest sentit estem molt contents dels resultats i de l'expectació que ha aixecat l'estand."
 
Finalment, el regidor Gerard Figueras ha volgut agrair la participació activa de tots els gremis i de les empreses privades que han volgut participar a la proposta del SITC. "Ha estat un estand de ciutat, no un estand municipal. Això ha fet que Vilanova i la Geltrú donés una imatge d'unitat i bona entesa entre l'administració pública i el sector privat. Aquest fet de donar una oferta global ha estat molt comentat i valorat molt positivament per altres expositors, ja que estàvem oferint propostes molt diferents de la resta."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00