Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/01/2014

Jornada formativa sobre les pràctiques de control de la sexualitat femenina

   La jornada, de caràcter gratuit, es farà a la Casa Olivella La jornada, de caràcter gratuit, es farà a la Casa Olivella

L'activitat se celebra el 6 de febrer, en commemoració amb el Dia Internacional contra la Mutilació Genital Femenina

La Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional contra la Mutilació Genital Femenina, ha organitzat pel dijous 6 de febrer una jornada formativa sobre les "Pràctiques de control de la sexualitat femenina".

Al llarg del matí, experts en aquesta temàtica parlaran dels motius que sostenen aquestes pràctiques i com abordar-les des de l'atenció primària. Tanmateix s'aprofitarà per presentar l'Observatori Transnacional d'Investigació Aplicada a Noves Estratègies per a la Prevenció de la Mutilació Genital Femenina, Gàmbia-Espanya, a càrrec de les investigadores Aina Mangas i Ana Aguilar, de la Càtedra de Transferència del Coneixement-Fundació Wassu UAB Universitat autònoma de Barcelona.

Posteriorment, a les 12 del migdia, es farà a la plaça de la Vila la lectura del manifest, per part de Sadio Marega de l'Associació Diappo Ak Teranga.

Per concloure la jornada, els participants podran assistir a la presentació del documental BREF, material de sensibilització per a la prevenció de la mutilació genital femenina, realitzat per l'Associació Metges del Món Catalunya.

La sessió, de caràcter gratuït, es farà a la Sala Noble de la Casa Olivella, de les 9.30 a les 14 hores. Cal confirmar l'assistència a l'adreça equitat@vilanova.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00