Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2014

El Consorci del Colls Miralpeix explica la seva experiència a Xàbia, en el marc d'unes jornades

   Les jornades comencen aquest divendres Les jornades comencen aquest divendres

El Consorci ha estat convidat per la Plataforma Cívica en defensa del Territori i del Litoral de Xàbia, al país Valencià

El Consorci dels Colls i Miralpeix assistirà aquest divendres, 30 de maig, a la primera de les sessions de les Jornades "Sostenibilitat, Formació i Impuls Econòmic", organitzades per la Plataforma Cívica en defensa del Territori i del Litoral de Xàbia. 

Les jornades tenen com a objectiu debatre sobre la protecció del territori des d'una gestió integrada i com compaginar la necessitat de protecció i conservació amb els reptes de la promoció d'activitats econòmiques, de recerca o de lleure. 

El Consorci exposarà les seves experiències i projectes sobre la necessitat de la gestió integrada en un territori tan sensible i sotmès a tanta pressió com és el litoral, els reptes actuals amb la nova legislació i el moment econòmic del país, així com també les oportunitats que comporta i la necessitat de coordinació entre els agents d'un mateix territori.
A banda de la conferència inicial hi ha previstes altres accions com una passejada pel territori, la presentació del projecte per Xàbia, i una taula rodona final sobre "gestió integrada del territori, el litoral i la mar".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00