Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/04/2014

Aquest diumenge se celebra la Festa per a la Conscienciació sobre l'Autisme

Aquest diumenge se celebra la Festa per a la Conscienciació sobre l'Autisme Aquest diumenge se celebra la Festa per a la Conscienciació sobre l'Autisme

Les pistes de Ribes Roges acolliran al llarg del matí una àmplia oferta d'activitats sota el lema "Uneix-te a nosaltres"

Coincidint aquesta setmana amb la commemoració, el dia 2 d'abril, del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, aquest diumenge se celebrarà a les pistes del parc de Ribes Roges una festa organitzada per l'Associació Autisme amb futur, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que portarà per lema "Uneix-te a nosaltres".

A partir de les onze del matí i fins a les dues del migdia, el parc es convertirà en un espai de lleure on es podran realitzar, entre d'altres activitats, tallers de sensibilització amb l'autisme, tallers de dibuix i de xapes, activitats lúdiques, amb un futbolí humà, gladiadors, dards gegants i inflables, curses de sacs, esquís gegants, etc. L'espai també disposarà d'un circuit de cars i hi haurà un gos i un poni de teràpia.

La benvinguda serà a les 11 h, quan la Núria Valls farà la lectura del manifest. Després es realitzaran els parlaments de les autoritats presents i seguidament hi haurà l'actuació de l'Escola de Ball Teresa Carulla. Altres actuacions que es duran a terme serà la de la Batukada Amia los Itutus. I també hi haurà la presència dels cotxes dels Bombers, de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.

La festa acabarà amb l'enlairament de globus blaus.

El 18 de desembre de 2007 l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la resolució 62/139, que declara el 2 d'abril com el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, amb el propòsit d'augmentar la consciència social sobre aquest trastorn neurològic i de remarcar la importància de fer un diagnòstic primerenc i un tractament adequat per al desenvolupament de la persona afectada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00