Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/03/2016

Nova edició del Calendari esportiu 'Reptes 2016', amb novetats

  Calendari Reptes 2016 Calendari Reptes 2016

El calendari permet conèixer i planificar les activitats esportives que es fan a la ciutat al llarg de l'any.

Per tercer any consecutiu la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha publicat el Calendari Esportiu Reptes 2016, que es pot consultar a través de la pàgina web municipal. La d'aquest any és la tercera edició d'una eina que agrupa en un únic document tots els esdeveniments i cites esportives que es fan a Vilanova i la Geltrú durant tot l'any, la majoria de les quals es realitzen en l'espai públic i tenen com a organitzadors l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i les entitats esportives de la ciutat.

El calendari manté el disseny de l'any passat, amb icones que permeten identificar de manera clara i entenedora els diferents esports i les activitats. També hi haurà l'accés directe, des de l'agenda municipal, per tal de fer difusió de les cites esportives de manera més àgil.

El Calendari 2016 ha començat amb la Cursa dels Colls i Canicrós del Garraf i continuarà a finals de març amb el Torneig Popular de Voleivol 4x4. A més, incorpora com a novetat tres activitats sota el nom de ROM 2016, organitzades pel GEX Club Ciclista. Un nou club esportiu de la ciutat que es presentarà davant la ciutat, aquest divendres 11 de març a les 19 hores, a la Sala Polivalent de l'Estadi dels Alumnes Obrers.

Com en els anys anteriors, la Regidoria d'Esports editarà els calendaris en gran format, per tal de distribuir-los entre les instal·lacions esportives municipals, de manera que la informació arribi al màxim de gent possible.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00