Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/02/2017

S'obre el període d'inscripcions per la XVIII edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi

Mercat de 2na mà    Edició pasada del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi

Les places estan exhaurides, podeu apuntar-vos a la llista d'espera a l'OAC. A partir d'aquesta edició el preu de la inscripció del Mercat serà de 10 euros.

Del 7 de febrer i fins al 17 de febrer, o fins a la finalització del nombre de taules disponibles, s'obre el període d'inscripció per la divuitena edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi.

Com és habitual, les inscripcions es podran fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, o bé via web a través de la carpeta ciutadana clicant aquest enllaç (el link serà operatiu a les 8 h del 7 de febrer) http://www.vilanova.cat/jsp/tramits/detall.jsp?id=17740. Des d'aquesta edició el preu de la inscripció serà de 10 euros.

Aquesta vegada, durant el matí del diumenge 5 de març, es podrà visitar i participar del Mercat de Segona Mà a la rambla Sant Jordi. Hi ha un total de 340 taules disponibles per als ciutadans que hi vulguin participar.

El 25% del pagament de la inscripció es pot fer amb la moneda social de Vilanova i la Geltrú "La Turuta", per poder realitzar l'abonament corresponent cal ser soci de l'associació ECOL3VNG que també participa en el mercat. Com ja és habitual, també es comptarà amb la col·laboració del Banc del Temps i amb la zona ecokids, on els més petits podran gaudir amb el castell inflable de la recollida selectiva.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00