Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/07/2013

Acaben amb èxit els cursos de formació en el lleure

El Pla Local de Joventut pretén facilitar l'emancipació dels joves amb cursos com aquests  El Pla Local de Joventut pretén facilitar l'emancipació dels joves amb cursos com aquests

L'Oficina Jove Garraf ha format 44 joves en els cursos de premonitors i monitors de lleure aquest estiu

Aprofitant el període de vacances, durant els darrers dies del mes de juny i tot el juliol, s'han organitzat a l'Oficina Jove Garraf un curs de premonitors/es de lleure i un de monitors/es de lleure. 44 joves han participat en algun d'aquests cursos, que s'han realitzat a la mateixa Oficina Jove i que ha impartit l'Escola Lliure el Sol.

El curs de premonitor permet tenir un primer contacte en l'àmbit sòcioeducatiu, i treballar o col·laborar com a ajudant de monitor.

Pel que fa al títol i carnet de monitor en el lleure, permet treballar en l'àmbit escolar com a monitor de menjador, de pati, en activitats extraescolars, o com a vetllador. En l'àmbit de l'educació en el lleure poden treballar com a monitors de colònies, casals, campaments, en ludoteques, o com a talleristes, per posar alguns exemples. En l'àmbit d'oci en general, aquests nois i noies poden trobar feina de monitor de fires i parcs infantils, d'animador turístic, o d'educador especialitzat.

Aquests blocs formatius formen part del Projecte Educatiu 2013 de l'Oficina Jove, que pretén establir un seguit d'accions formatives de més o menys intensitat al llarg de l'any, en àmbits com la salut, el treball, la formació o l'associacionisme. Aquest projecte té l'objectiu de recolzar els processos d'emancipació dels joves, un eix central en el Pla Local de Joventut de Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00