Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/01/2012

Visita de la regidora d'Educació a l'escola Ginesta

Aquest és l'espai de biodiversitat que s'ha creat al pati de l'escola      Aquest és l'espai de biodiversitat que s'ha creat al pati de l'escola

Ariadna Llorens ha destacat la qualitat dels projectes educatius i la implicació del professorat i equip directiu.

La primera tinenta d'Alcaldia i regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, ha visitat aquest matí l'escola Ginesta i s'ha reunit amb l'equip directiu del centre.

Durant la visita, la regidora Llorens ha destacat la qualitat del projecte educatiu de centre, que compta amb un notable nombre de projectes com són: 'Cultura emprenedora' ; 'Cumenius'; 'Llegim en parella' 'Pla d'impuls a la lectura', 'Escola verda', 'Pati Obert' i 'Descobrim Vilanova', entre d'altres. A més, l'escola Ginesta compta amb unes instal·lacions àmplies que permeten realitzar iniciatives úniques a la ciutat com és un espai de Biodiversitat. Es tracta d'una zona acotada propera a l'hort de l'escola on s'ha creat un petit ecosistema amb fauna i flora del qual els nens i nenes en gaudeixen i n'aprenen. Aquest espai ha estat iniciativa d'una de les 35 mestres amb què compta l'escola Ginesta. 

visita escola Ginesta_reunióLa regidora d'Educació, Ariadna Llorens, durant la reunió amb el director de l'escola Ginesta, Antoni Marrugat

L'escola Ginesta té un total de 400 alumnes. Des de la direcció del centre han volgut destacar com a element positiu els ajuts que rep l'escola per part de l'Ajuntament de la ciutat, sobretot en referència als ajuts a l'escolaritat que reben les famílies amb més necessitats econòmiques per poder adquirir llibres, material escolar, participar a les sortides, etc. Així mateix, el director del centre, Antoni Marrugat ha explicat que malgrat ser una escola amb un 25% d'alumnat amb necessitats educatives especials (NEE) i amb una gran diversitat cultural "l'escola té un molt bon nivell d'entesa, tolerància, respecte i no conflicte".


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00