Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/10/2015

'Star wars' a les bilioteques de la ciutat

La diada especial se celebra per tot l'estat espanyol           La diada especial se celebra per tot l'estat espanyol

Aquest dissabte se celebra el 'Dia de Lectura Star Wars', una iniciativa promoguda per l'editorial Planeta i en la que participen les Biblioteques VNG amb l'objectiu de difondre el llegat narratiu de la saga galàctica

"#DiaDeLecturaStarWars... Què els llibres t'acompanyin!" Sota aquest t´tiol tan suggerent, els fans de la saga Star Wars que a més els agrada llegir tenen una interessant oportunitat demà dissabte 10 d'octubre. I és que les Biblioteques Municipals s'uneixen a la celebració del Dia de Lectura Star Wars, promogut per l'editorial Planeta i que, a nivell internacional, té per objectiu difondre el llegat narratiu d'aquesta saga galàctica mundialment coneguda, i de la que el proper desembre s'estrenarà la setena part: "Star Wars VII: el despertar de la força".

A les biblioteques de Vilanova Joan Oliva i Armand Cardona hi haurà un racó on poder gaudir de la lectura de còmics, contes, guies visuals i altres documents de la saga galàctica. Entre tot el material exposat hi haurà moltes novetats: les noves sèries de còmic Star Wars, Darth Vader i Princesa Leia; el còmic Star Wars, la saga completa; la novel·la juvenil Star Wars rebels: Diario de un rebelde, basada en la sèrie d'animació Star Wars Rebels.

A banda d'aquestes lectures, i per gentilesa de Planeta Còmics, els primers en arribar aconseguiran un kit amb un díptic amb activitats galàctiques, un punt de llibre i un pòster d'un personatge d'Star Wars!
També aquells que vagin a la sala infantil entre les 10 i les 14 h podran fer-se un punt de llibre del mestre Yoda per no perdre mai la pàgina de les seves lectures preferides.

Les activitats galàctiques es realitzaran per tot el territori, especialment a Madrid i Barcelona, i fonamentalment a les llibreries.

Els fans d'Star Wars que no en tinguin prou, estan convocats de nou al desembre a la biblioteca Armand Cardona, on s'oferirà l' exposició Star Wars en Lego, amb motiu de l'estrena el 18 de desembre de la darrera pel·lícula de la saga, El despertar de la fuerza, i en la que es podran veure diversos sets i minifigures oficials LEGO de tota la saga.

Podeu seguir el Dia de la Lectura Star Wars a les següents pàgines web:

· Dia de Lectura Star Wars (Planetadelibros)
· Dia de Lectura Star Wars (Disney)
· I a Twitter amb el hashtag #DiaDeLecturaStarWars

Podeu descarregar-vos el material editat per Planeta en el següent enllaç: Kit d'Activitats Star Wars

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00