Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/02/2017

Tot a punt per a les Comparses

L'acte més emblemàtic del Carnaval vilanoví aplega milers de participants i espectadors    L'acte més emblemàtic del Carnaval vilanoví aplega milers de participants i espectadors

Personalitats i mitjans de comunicació d'arreu no es perdran Les Comparses de Vilanova i la Geltrú aquest diumenge

Tot és a punt perquè Vilanova aculli aquest diumenge les Comparses, l'acte més emblemàtic del nostre Carnaval. Els balcons de la plaça de la Vila s'ompliran un any més per gaudir de la festa des d'un lloc privilegiat. A les 11 h es preveu l'entrada de les barquetes amb els més menuts a la plaça. A les 11.30 h i a les 12 h es faran les concentracions i guerres de caramels infantils. Les 5 concentracions de banderes d'adults seran a les 12.45 h, a les 13.15 h, a les 13.45 h, a les 14.15 h i a les 14.45 h.

Enguany la llista dels convidats d'honor als balcons de l'Ajuntament l'encapçala Josep Rull, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; seguit de Lluís Llach, diputat del grup parlamentari de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya; Eva Granados, diputada i portaveu del grup parlamentari socialista al Parlament de Catalunya; Juanjo Puigcorbé, diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona; Joan Tardà, diputat d'ERC al Congrés dels Diputats; Ana M. del Frago, portaveu adjunta del grup PSC-CP a la Diputació de Barcelona; Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya; Montserrat Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya; Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural; Jordi Sánchez, president de l'ANC; Assumpta Llopart, gerent de Caves Llopart; Josep Quitet, president provincial de Creu Roja Barcelona; Mariano Yagüez, director d'administracions públiques de Telefònica Catalunya; l'artista Yoichi Tanabe; el director i compositor Xavier Pagès; l'escriptor i crític d'art Josep Corredor-Matheos; i el periodista, actor i humorista Queco Novell.

A banda, per sisè any consecutiu i mitjançant un concurs públic, l'Ajuntament ha convidat als balcons de la Casa de la Vila 10 ciutadans o ciutadanes per gaudir d'aquesta emblemàtica festa. Als balcons de la biblioteca Joan Oliva, a l'altre cantó de la plaça, hi haurà 120 ciutadans de més de 65 anys, també convidats per l'Ajuntament.

Com cada any, el Carnaval vilanoví i les Comparses han despertat un fort interès mediàtic, i són diverses les televisions i ràdios estatals i nacionals interessades en actes com la merengada aquest Dijous Gras.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00