Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/04/2014

Comencen les activitats per a la gent gran dins de la Primavera Activa

La trobada de corals de gent gran de l'any passat a l'Auditori La trobada de corals de gent gran de l'any passat a l'Auditori

Aquest mes d'abril hi ha una actuació musical, la trobada de corals i un taller per prevenir l'estrès

Les primeres activitats adreçades a la Gent Gran de la programació de la Primavera Activa s'inicien la propera setmana. Dimarts 22 d'abril a les 19.30h el Grup Guitarrísssimo actuarà al Casal Municipal de Gent Gran, al carrer de Josep Llanza, 4, l'accés és gratuït. Dijous 24 se celebrarà la novena Trobada de Corals de Gent Gran a l'Auditori Eduard Toldrà, al carrer d'Olesa de Bonesvalls, 8. L'entrada també és gratuïta però cal reservar-la prèviament al departament de Participació i Gent Gran de l'Ajuntament.

Aquest mes també s'inicia el taller "De l'estrès a l'equilibri" on s'aprendrà a entendre, gestionar i prevenir l'estrès mitjançant el cos, la veu, la música i les tècniques de relaxació. Per tancar les activitats del mes d'abril, dissabte 26 a les 10 h s'iniciarà la caminada temàtica familiar “Camins, corriolets i vinyes” que finalitzarà amb una botifarrada. Per inscripcions i preus cal contactar amb el departament de Participació i Gent Gran, plaça de la Vila, 8, o al telèfon 938140000 extensió 2048.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00