Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/04/2011

Les corals de gent gran, protagonistes al Teatre Principal

Actuació del Cor La veu de l'Aula    Actuació del Cor La veu de l'Aula

Cinc corals de la ciutat han participat al concert 'A una sola veu'. L'acte, que està organitzat per la Regidoria del Pla de la Gent Gran, s'emmarca dins la programació de la Primavera Activa'11

El Teatre Principal ha estat l'escenari, aquesta tarda, de la trobada de corals de gent gran sota el títol 'A una sola veu'. Un total de cinc corals de la ciutat han participat a la trobada interpretant temes molt diversos davant d'un nombrós públic.

En aquest sentit, les corals participants han estat el Cor La veu de l'Aula, de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran; la Coral Associació de Gent Gran l'Esplai; la Coral de l'Obra Social Catalunya Caixa; la Coral Amistat del Casal d'Avis Caixa del Penedès; i la Coral l'Albada Can Pahissa.

L'activitat, que s'emmarca dins la programació de la Primavera Activa'11 organitzada per la Regidoria del Pla de la Gent Gran de l'Ajuntament de VNG, ha comptat amb la presència de Joan Ignasi Elena, alcalde de VNG, i Míriam Espinàs, regidora del Pla de la Gent Gran.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00