Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/01/2015

El Govern municipal dóna suport a les demandes de les ampes de les escoles Sant Jordi i Pasífae

  L'alcaldessa i la regidora d'Educació signant el manifest després de reunir-se amb els respresentants dels pares i mares      L'alcaldessa i la regidora d'Educació signant el manifest després de reunir-se amb els respresentants dels pares i mares

L'alcaldessa de VNG i la regidora d'Educació es van reunir amb representants de les famílies i van assegurar que l'Ajuntament estarà al costat dels pares per defensar aquestes millores

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la regidora d'Educació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, s'han adherit al manifest promogut per les associacions de mares i pares de les escoles Sant Jordi i Pasífae on es demana que hi hagi determinades millores en l'execució del projecte de les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi i sobre l'edifici actual, així com condicions del funcionament del centre, com per exemple el manteniment de la ràtio actual a les aules o preservar l'espai que actualment ocupa l'escola Pasífae per a usos del centre educatiu ampliat.

L'alcaldessa de VNG ha anunciat el suport de l'Ajuntament a aquestes demandes i ha afirmat que "tant la regidora com jo mateixa hem defensat i seguirem defensant davant del Departament d'Ensenyament aquestes demandes, que són qüestions molt concretes però importants per al dia a dia de l'escola". En aquest sentit, Neus Lloveras, ha dit que "com a Ajuntament ens posem al costat dels pares per defensar davant de la Generalitat aquests detalls que per al dia a dia dels alumnes i professors són importants". En relació a les demandes que fan les famílies, l'alcaldessa de la ciutat ha explicat que també fan referència a la biblioteca del centre i al manteniment d'uns mòduls prefabricats per fer activitats.

Representants de les associacions de mares i pares d'ambdues escoles es van reunir dijous al migdia amb l'alcaldessa i la regidora d'Educació, moment en el qual Neus Lloveras i Ariadna Llorens van signar el manifest reiterant que el més important és el fet de "trobar-nos en la fase final d'aquest projecte d'ampliació".

Les obres d'ampliació de l'Escola Sant Jordi suposen una inversió d'1,6 milions d'euros per part de la Generalitat a la ciutat i s'executen en dues fases. En primer terme s'intervé en el terreny adjacent al centre i en la segona fase, durant l'estiu, s'intervindrà a l'interior de l'escola per tal de no interferir en el funcionament habitual del centre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00