Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/01/2016

El Grup de Dansa de Vilanova convoca exballadors i exballadores per celebrar el 75è aniversari de l'entitat

El Grup de Dansa actuant a la Fira de Novembre davant l'estand dels Pabordes  El Grup de Dansa actuant a la Fira de Novembre davant l'estand dels Pabordes

Les persones interessades es trobaran diumenge 24 de gener a la tarda, per preparar els actes especials de la Nit de Dansa

La Nit de Dansa que es fa cada any pels volts de Festa Major tindrà enguany un caràcter especial. El Grup de Dansa té l'objectiu de reunir balladors i exballadors en el mateix escenari per muntar una gran actuació. Totes les persones que hagin estat vinculades a l'entitat estan convidades a participar en la Nit de Dansa i tornar a ballar alguns dels balls que s'havien representat. Per començar a preparar-ho, es convoca als exballadors i exballadores el proper diumenge 24 de gener a les 6 de la tarda al Centre Cívic de la Geltrú.

Aquest any, en motiu del 75è aniversari, el Grup de Dansa prepara molts actes i activitats. Ja al juliol de 2015 es va presentar el calendari d'aquest 2016 amb un seguit de fotografies que mostren tot el vestuari que té el grup i que s'ambienten en diferents escenaris de la ciutat. També s'han fet samarretes, ventalls i bosses que tenen com a motiu les Danses de Vilanova.

L'atapeït calendari del Grup de Dansa va començar el passat 10 de gener durant la cercavila emmarcada en la Festa dels Tres Tombs. Al febrer celebraran la xatonada, les Danses carnavaleres a la plaça de la Vila el dia 6, i participaran als Coros d'en Carnestoltes. A l'abril presentaran el llibre de l'aniversari i inauguraran una exposició. Al maig organitzen l'aplec d'esbarts dansaires a la plaça de la Vila amb un dinar de germanor, i participaran també a l'aplec de Montserrat. Al juny participaran a la cercavila de Sant Pere, i el 30 de juliol se celebrarà l'especial Nit de Dansa. Per Festa Major faran actuacions especials, així com durant la Diada de l'11 de setembre, i alguna actuació especial al Teatre Principal per acabar l'any del 75è aniversari.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00