Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/04/2015

Una família de Barcelona, guanyadora del paquet la primera família turística de l'any

Butlleta guanyadora entre totes les participants Butlleta guanyadora entre totes les participants

L'estand de Vilanova i la Geltrú ha recollit al llarg del cap de setmana a la fira B Travel gairebé 500 butlletes per participar al sorteig

Elisabeth Fabra, de Barcelona, i la seva família han estat els guanyadors del paquet de La primera família turística de l'any a Vilanova i la Geltrú. Aquest migdia s'ha dut a terme el sorteig de la butlleta guanyadora, entre les gairebé 500 que s'han recollit a l'estand de VNG a la fira B Travel aquest cap de setmana.

L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha triat a l'atzar la butlleta guanyadora que podrà gaudir d'un cap de setmana per a tota la família els dies 29. 30 i 31 de maig. Aquestes dades coincideixen amb la celebració de la fira Temps de Vi i la Vilanova Shopping Night, així com amb l'obertura de La Daurada Beach Club. El premi inclou dues nits a l'aparthotel Ceferino divendres i dissabte, un sopar al restaurant Infinit el divendres, una sortida amb caiac dissabte a càrrec de Roc Roi, un dinar al restaurant El Dinou, una visita al Museu del Ferrocarril i al Museu Romàntic Can Papiol, tiquets per gaudir de la fira Temps de Vi, un sopar dissabte al restaurant Quorum, dos vals de compra de 25 euros per a la Vilanova Shopping Night de divendres, una passejada en embarcació a motor diumenge, i un dinar al restaurant de La Daurada.

 Estand fira B Travel Barcelona

Vilanova i la Geltrú ha estat present al llarg de tot el cap de setmana a B Travel, amb un estand de promoció de la ciutat, especialment centrat en les propostes de mar i adreçades al turisme familiar. L'espai era una recreació de la platja amb una caseta típica i un sorral, i plantes autòctones com margallons i palmeres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00