Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/01/2015

Fins dimarts són obertes les inscripcions per formar part del Consell Municipal de Cultura

El mes de novembre es va fer una reunió informativa       El mes de novembre es va fer una reunió informativa

El Consell és obert a totes les persones que tinguin ganes d'implicar-se en la política cultural de la ciutat

Fins al 20 de gener és obert el tràmit d'inscripció al Consell Municipal de Cultura. Les persones interessades poden trobar tota la informació i l'accés al tràmit aquí.
La inscripció es pot fer a través de la Carpeta Ciutadana, i també de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

El passat mes de novembre, una quarantena de persones es van interessar pel funcionament d'aquest nou òrgan en la reunió informativa que es va fer a l'Auditori Municipal. La sessió va servir per explicar el funcionament del Consell Municipal de Cultura, que es vol constituir en les properes setmanes i que ha d'esdevenir l'eina fonamental per impulsar el debat i la reflexió sobre l'estat de la cultura a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, així com el desenvolupament i la definició de quines han de ser les grans línies polítiques culturals municipals, a mig i llarg termini, consensuades a través de la participació ciutadana.

Poden formar part del Consell les persones que tinguin ganes d'implicar-se en la política cultural de la ciutat. S'hi pot inscriure qualsevol representant d'entitat o associació cultural registrada al Registre d'Entitats Municipal, o qualsevol ciutadà empadronat a VNG que per raons professionals, de coneixement o d'interès en l'àmbit de la política cultural del municipi manifesti al voluntat de ser-ne membre. Cal ser major de 16 anys, i és indispensable el compromís d'assistir a les sessions convocades i participar-hi a través dels òrgans del Consell.

En les properes setmanes es convocarà les persones inscrites a una primera reunió i es formaran els òrgans: el Consell Plenari (integrat per tots els membres del Consell); la Comissió Permanent (encarregada de vetllar per l'impuls i el bon funcionament del Consell); i les Comissions de treball sectorials, formades per membres del Consell.

Podeu consultar aquí les Normes d'organització i funcionament del Consell Municipal de Cultura.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00