Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/04/2016

Usuaris i usuàries del l'espai de socialització de gossos de la torre d'Enveja lliuren un lector de xips a l'Ajuntament

Els usuaris lliuren un lector de xips al regidor Gerard Llobet Els usuaris lliuren un lector de xips al regidor Gerard Llobet

El regidor de Medi Ambient, Gerard Llobet, escolta les demandes dels propietaris d'animals

 Un grup d'usuaris i usuàries de l'espai de socialització per a gossos del parc de la Torre d'Enveja va lliurar ahir a l'Ajuntament un lector de xips. Aquest col·lectiu de propietaris d'animals vetlla pel bon funcionament i pel comportament cívic de les persones que utilitzen els dos espais de la ciutat destinats als gossos.

El regidor de medi Ambient, Gerard Llobet va agrair la proactivitat i les accions de foment de la tinença responsable d'animals que duen a terme aquests usuaris. Llobet va mostrar-se “molt agraït pel nivell de col·laboració, que és tan ampli que ens han comprat un lector de xips i ens l'han cedit al departament de Medi Ambient”. L'objectiu d'aquesta acció és que diferents serveis municipals puguin identificar animals perduts i retornar-los als seus amos. El regidor i els usuaris van parlar dels protocols existents per atendre gossos extraviats i va explicar que s'està treballant en la millora dels protocols per aquests casos.

Per altra banda, Gerard Llobet va avançar als usuaris de l'espai per a gossos que ben aviat es solucionarà la seva demanda de disposar d'una font on els gossos puguin beure aigua, “n'hem comprat una i la instal·larem, estarà ubicada fora del tancat però permetrà que els gossos puguin beure directament”.

La visita també va servir per compartir amb els propietaris dels animals altres aspectes que els preocupen com poder disposar d'un espai a la platja pels gossos, la recollida d'excrements dels animals, l'ús incívic del parc d'algunes persones i altres problemes relacionats amb la jardineria i el manteniment de la zona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00