Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/04/2016

Campanya per als vestits nous del Ball d'Enveja

El Ball d'Enveja va néixer el 2004 El Ball d'Enveja va néixer el 2004

La colla de foc vilanovina ha engegat a Internet una campanya de micromecenatge sota el lema 'Ens cremem'

 L'Associació Cultural Ball d'Enveja, colla de foc de Vilanova que el 2014 va celebrar el desè aniversari, ha engegat una campanya de micromecenatge per renovar el seu vestuari, ja que amb 12 anys s'ha envellit molt i fa que diables i diablesses es cremin.
Per aconseguir més col·laboracions, han fet difusió de la pàgina web on han publicat la campanya:
http://www.totsuma.cat/projecte/1429/ens-cremem

El projecte estarà obert fins al 19 de maig i l'objectiu econòmic que s'han marcat és de 3.200 euros, tot i que el cost total és de gairebé el doble. Cada mecenes hi pot aportar entre 5 i 125 euros, i qualsevol aportació econòmica rebrà una recompensa per part de l'entitat.

El Ball d'Enveja organitza cada any un correfoc la nit de Sant Joan dins la festa major del barri de Sant Joan. És una colla de foc de Vilanova i la Geltrú, inspirada en la llegenda de la Torre d'Enveja, que relaciona el foc de la nit de Sant Joan amb la batalla entre els pagesos vilanovins i els guerrers sarraïns per fer-se amb la torre.

Des de la darrera Festa Major, el protocol dels balls i entremesos participants en les cercaviles, aprovat pel Ple municipal, inclou la incorporació del Ball d'Enveja a la cercavila de la vigília.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00