Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/06/2013

El MIL7 i l'11a Fira d'Intercanvi de Punts de llibre aquest dissabte la biblioteca Armand Cardona

Setè Mercat d’Intercanvi de Llibres    Setè Mercat d’Intercanvi de Llibres

La jornada servirà per conèixer els guanyadors del 4t Concurs Infantil de Punts de Llibres

Aquest dissabte 16 de juny la biblioteca Armand Cardona viurà una jornada intensa farcida d'activitats. El dia s'iniciarà a les 10 h amb el Setè Mercat d'Intercanvi de Llibres (MIL7), pràctica que vol fomentar la reutilització i l'intercanvi de llibres com a tasca senzilla promotora de la sostenibilitat i que es durà a terme fins a les 13.30 h.

També, a partir de les 10 h i fins a les 13.30 h, totes les persones interessades en els punts de llibre podran participar en l'11a Fira d'Intercanvi de Punts de Llibre.

Dues activitats ideals per afavorir la participació dels ciutadans i propiciar l'intercanvi d'experiències obrint la biblioteca portes enfora.

A més a més, i per als més menuts (a partir de 3 anys), a les 12 h es farà l'hora del conte El viatge d'en Jan, a càrrec de Tirabec, contes i titelles. Es tracta de l'adaptació del conte Allà on viuen els monstres de Maurice Sendak: "En Jan es posa molt trist quan les coses no són com ell voldria... Llavors es posa la seva disfressa de llop, la tristesa es vesteix de ràbia i ell es descontrola. Una d'aquestes A vegades, la seva habitació es transforma en un nou món on coneixerà essers que el faran reflexionar sobre les seves emocions".

En acabar, i a la mateixa sala infantil, es farà el lliurament del premi al guanyador o guanyadora del 4t Concurs Infantil de Punts de Llibre, que rebrà un lot de llibres gentilesa de les llibreries Llorens i La Mulassa.

En l'edició d'enguany hi han participat 253 nens i nenes de primària de les escoles de la ciutat, els quals van presentar els seus treballs basant-se en la rosa de Sant Jordi. El jurat, format per Rosa Altés, artista, Veri Pena, llibretera, i Maria Neus Hernández Ferrer, col·leccionista de punts de llibre i Griselda Ruiz, tècnica de la biblioteca, ha seleccionat 10 punts entre tots els participants.

Els punts participants en aquesta edició es poden veure fins al dia 26 de juny a la Cardona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00