Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/06/2014

La gran festa dels mecenes al Museu del Ferrocarril

A la festa no hi van faltar el photocall ni els vestits d'època    A la festa no hi van faltar el photocall ni els vestits d'època

La locomotora Mataró ja torna a funcionar. Per agrair-ho a tots els mecenes que ho han fet possible, el Museu del Ferrocarril ha celebrat una festa amb un miler d'assistents

Més de 1.000 persones van assistir diumenge a la Gran Festa dels Mecenes. El Museu del Ferrocarril de Catalunya es va vestir de gala per rebre les persones, empreses i entitats que han fet possible que la locomotora "Mataró" torni a fumejar, col·laborant en la campanya de micromecenatge per rehabilitar el Tren del Centenari.

La Festa va incloure música i activitats per a petits i grans, com l'actuació castellera dels Bordegassos de Vilanova i els Castellers d'Altafulla. A més, durant tot el matí se celebrava una jornada de portes obertes i es va comptar amb els membres de l'Associació "Anacrónicos Recreación Histórica" vestits d'època, i amb la col·laboració de Chuggington.
Els mecenes van poder passar pel photocall per fer-se una foto commemorativa de la festa, que comptava amb el suport de l'Ajuntament de VNG.
Més informació a http://www.museudelferrocarril.org

Gràcies al projecte de micromecenatge, la locomotora "Mataró" ja torna a funcionar. Aquests dies s'estan fent les últimes proves als tallers de l'Associació per a la Reconstrucció de Material Ferroviari, i molt aviat tornarà a ser al Museu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00