Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/09/2015

L'Oficina Jove de Vilanova inicia l'horari d'hivern el 14 de setembre, coincidint amb el nou curs acadèmic

L'Oficina manté l'horari d'estiu fins el 13 de setembre L'Oficina manté l'horari d'estiu fins el 13 de setembre

Es recorda que a partir d'avui ja es poden fer les inscripcions per l'Escola Oficial d'Idiomes, i que és oberta la convocatòria de beques per estudis oficials postobligatoris

A partir de 14 de setembre, coincidint amb l'inici del curs acadèmic, l'Oficina Jove de Vilanova i la Geltrú atendrà al públic en el nou horari d'hivern. Així, a partir d'aquesta data, les persones interessades a demanar informació, orientació o assessorament, o hagin de realitzar algun tràmit ho podran fer de dilluns a divendres, de les 10 a les 14 hores, i de dimarts a dijous també de 16 a 19 hores.

L'Oficina Jove ofereix serveis d'atenció, orientació i assessorament personalitzada en diversos àmbits especialitzats com formació, educació, treball, emprenedoria, aspectes vinculats a la salut, a l'afectivitat, a la mobilitat internacional, etc. Són serveis que ofereixen a les persones joves poder conèixer les opcions al seu abast segons els seus propis interessos o inquietuds. També es facilita i s'acompanya els i les joves en la formalització de tràmits, gestions o sol·licituds.

En aquest sentit, els responsables de l'Oficina Jove recorden que a partir d'avui 1 de setembre i fins aquest divendres dia 4, és obert el termini per fer la preinscripció a les escoles oficials d'idiomes. La matrícula oficial dóna dret a assistir a classe i als exàmens que permeten obtenir els certificats acreditatius corresponents. (Més informació)

D'altra banda, també s'informa que el Ministeri ha obert la convocatòria per sol·licitar les beques per estudis oficials postobligatoris, que inclouen la formació professional, el batxillerat, la formació d'adults, la preparació de proves, o estudis d'idiomes, entre d'altres. El termini per les beques no universitàries finalitza el 30 de setembre, mentre que en el cas d'una beca universitària el termini s'allarga fins al 15 d'octubre. (Més informació)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00