Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/06/2014

La Fundació Ramon Martí i Bonet recapta gairebé quatre mil euros, en un acte amb mig miler de persones

   La Daurada, diumenge 15 de juny  La Daurada, diumenge 15 de juny

La Daurada Beach Club va acollir un concert benèfic a favor d'aquesta fundació que lluita contra la ceguesa

La Daurada Beach Club va acollir diumenge passat un concert benèfic a favor de la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguesa. L'acte, que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, establiments comercials de la ciutat i dels participants de Vn'G Gospel Choir, l'estudi de Dansa Rosa Mari González i Carme Gatell, el grup L'entresòl i de l'actriu Rosa Andreu, va aconseguir aplegar més de 400 persones.

Entre la venda d'entrades, la venda de butlletes per diferents sortejos, i a l'aportació solidària de la ciutadania la Fundació Ramon Martí Bonet va aconseguir una recaptació de 3.908 euros.

Aquests fons serviran per poder continuar treballant per a oferir tractament i cirurgies oftalmològiques, de forma gratuïta, a les persones sense recursos des del seu Projecte “Visió per a tothom” amb consultori a Barcelona. En l'àmbit local els diners serviran per atendre els col·lectius amb major risc d'exclusió social i sense accés sanitari gratuït. Dins dels objectius de la Fundació també hi ha poder evitar o pal·liar la ceguesa en tots aquells casos mèdics en què resulti possible des del punt de vista tècnic i humà i, a la vegada, detectar casos de discapacitat infantil per oferir-los un tractament pal·liatiu o estimulació precoç segons les necessitats de cada infant i família.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00