Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2009

Acaben les obres de la plaça de la Forca i de la plaça de la Pagesia

   Imatge de la plaça de la Forca amb els treballs acabats   Imatge de la plaça de la Forca amb els treballs acabats

Amb les dues noves places, els veïns i veïnes del Fondo Somella guanyen nous espais pel lleure

Els veïns i veïnes del barri del Fondo Somella ja tenen dos nous espais per a gaudir en el seu temps de lleure. Es tracta de la plaça de la Forca i de la plaça de la Pagesia, les obres de les quals ja han finalitzat.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Serveis Viaris, va començar a construir l'any passat la plaça de la Forca, gràcies a un Pla Ocupacional. L'espai, de 3.300 metres quadrats disposa d'una zona enjardinada de 800 metres quadrats que conté una àmplia varietat d'espècies autòctones d'arbres i plantes, distribuïts en diferents parterres. A més, s'ha construït una barana de fusta creant un espai de mirador i s'han instal·lat bancs per seure i una font.

La Regidoria de Serveis Viaris també a tingut en compte els accessos a la plaça. Per això, i a causa de la seva elevació natural, ha construït diverses escales de fusta i tres rampes d'accés per a persones amb mobilitat reduïda, de les quals dues incideixen directament sobre la plaça.

La plaça de la Pagesia, també situada al del Fondo Somella, es va començar a construir coincidint amb l'inici de les obres d'urbanització del barri. L'espai de 1.200 metres quadrats ha estat remodelat aquests dies coincidint amb la fi dels treballs a la plaça de la Forca. A més de la zona arbrada, l'Ajuntament de VNG hi ha instal·lat una zona de jocs infantils, una pista de petanca, i s'han col·locat diferents bancs per seure. 

Plaça de la Pagesia
plaça de la Pagesia
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00