Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/03/2015

Neus Lloveras qualifica el MWC d'element estratègic per posicionar VNG en l'àmbit TIC

Durant la valoració de la presència de Neàpolis-Ajuntament de VNG a la fira mundial de la telefonia mòbil també s'ha presentat la nova web de l'Agència Pública d'Innovació

El Mobile World Congress 2015 que ha estat visitat per més de 93.000 persones, majoritàriament professionals del sector TIC de la telefonia mòbil, ha comportat per a l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú la concreció d'iniciatives de col·laboració tant importants com el 'hub' entre la Generalitat i el Govern egipci, a través de Neàpolis o el seguiment de les converses i negociacions amb el govern de Malàisia sobre l'intercanvi i mobilitat d'estudiants.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras ha destacat en la compareixença setmanal del Govern davant dels mitjans de comunicació el fet que per quart any consecutiu “Vilanova i la Geltrú ha estat la única ciutat, a excepció de Barcelona, amb presència al MWC de la mà de la Generalitat”. Sobre l'agenda de treball i reunions que, tant ella mateixa com la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens i l'equip directiu de Neàpolis han dut a terme mentre s'ha celebrat el congrés, Neus Lloveras ha destacat que de la quarantena de reunions "un 90% tindran una derivació perquè ha permès iniciar algun tipus de col·laboració i per tant és molt positiu". Per a l'alcaldessa Lloveras, "quan et vols posicionar com a ciutat en un àmbit estratègic has de ser present en els principals esdeveniments d'aquest àmbit".

Per la seva banda, la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens, ha qualificat la presència de Neàpolis-Ajuntament de VNG al MWC com "d'oportunitat" perquè "el MWC és la fira més important del sector TIC i de la telefonia mòbil". Segons la regidora Llorens "poder ser-hi i participar de manera activa com a partner de la Generalitat en una ubicació central del mateixa pavelló ens dóna una oportunitat de posicionament única". Quant a les dades, Ariadna Llorens ha explicat que de les 35 reunions realitzades al mateixa estand de Nèapolis, un 55% procediment del 'Brokerage Event' (trobada empresarial orientada a ajudar les empreses catalanes a trobar socis comercials i tecnològics europeus) organitzat per ACCIO, l'agència de competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya.

Des del punt de vista de la feina que s'està fent des de l'Agència Pública d'Innovació Neàpolis, Ariadna Llorens ha destacat que "de les trobades amb d'altres agències d'innovació internacionals valores que a d'altres llocs del món se segueixen les mateixes línies estratègiques de funcionament".

Nova web
Coincidint amb la presència de Neàpolis al MWC 2015, s'ha posat en marxa el nou web de l'Agència Pública d'Innovació. La imatge i els continguts d'aquesta nova pàgina, pretenen transmetre la idea d'ecosistema tecnològic que representa Neàpolis on s'hi poden trobar totes les empreses, centres de recerca, espais cowork, makers, multimèdia, etc que hi conviuen diàriament. El nou web té per objectiu facilitar la connexió i interacció de tots els elements que conformen Nèapolis.

Àlbum d'imatges

Presència de Neàpolis al MWC 2015 (dades)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00