Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/07/2016

Les obres de condicionament de l'edifici annex a l'ajuntament s'inicien aquest mes de setembre

L'alcaldessa, Neus Lloveras, i el regidor Joan Giribet, amb Jordi Mas, representant de GrupMas L'alcaldessa, Neus Lloveras, i el regidor Joan Giribet, amb Jordi Mas, representant de GrupMas

Amb les noves oficines l'Ajuntament deixarà de pagar lloguers

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha informat que aquest matí s'ha signat el contracte amb l'empresa que executarà les obres per començar a fer ús de l'edifici annex de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, conegut popularment com els antics jutjats. Al concurs per executar aquestes obres s'hi van presentar una vintena d'empreses de la que va sortir guanyadora el Grup Mas de Manresa.

Les obres, que començaran al setembre, i tindran una durada aproximada de sis mesos, consistiran en adequar la primera i la segona planta, així com l'accés per la planta baixa. El pressupost d'aquesta obra és de 450.000 euros que estan subvencionats per la Diputació de Barcelona. Un cop acabades les obres, a la primera planta s'ubicaran els serveis de Medi Ambient, Habitatge i Llicències; mentre que a la segona planta hi aniran Urbanisme, Projectes i Obres.

L'alcaldessa ha volgut destacar que d'aquí pocs mesos, "amb el trasllat de les dependències municipals de l'edifici del carrer de Josep Llanza, permetrà eliminar el pagament de lloguers que paga l'Ajuntament per albergar oficines municipals. Aquest era un objectiu molt clar de l'anterior govern municipal i, finalment, serà realitat el 2017."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00