Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/03/2016

El cantant Roger Mas porta 'Irredempt' dissabte a l'Auditori

El concert començarà a les 9 del vespre El concert començarà a les 9 del vespre

Els amants de la música també tenen una cita dijous, amb una nova sessió del 'Parlem de música' amb David Puertas

 “Irredempt” és el nom del darrer dics del cantautor Roger Mas, un homenatge a la figura clàssica del cantautor, que portarà dissabte a l'Auditori Eduard Toldrà. Amb la seva veu i la seva guitarra afrontarà les cançons del nou disc en un espectacle molt especial ideat i pensat juntament amb l'escenògraf i creador Lluís Danès.
Una forma molt actual de recreació de les formes clàssiques de la cançó d'autor on amb la veu i l'instrument com a centre, compartirà amb els assistents històries d'amor i de guerra, de passat, present i futur; d'anhels i enyorances, de fets reals i d'imaginaris...
Un concert de cançó on l'habitual espontaneïtat i peculiar atmosfera que crea l'artista amb la complicitat del públic i junt amb una presentació molt especial a càrrec dels dos creadors, asseguren un concepte nou i absolutament únic ara mateix dins el panorama escènic actual.
A més, els espectadors podran gaudir de la cançó "Ella té un cel als ulls", la millor cançó d'autor per votació popular dels Premis Enderrock 2016, que es van lliurar el passat dijous dia 3 de març.

Podeu veure Roger Mas en aquest vídeo

Podeu comprar les entrades per al concert a www.auditoritoldra.cat

I dijous, Parlem de música
I, mentrestant, l'Associació Musical Eduard Toldrà ha organitzat una sessió del Parlem de Música per a aquest dijous dia 10 a les 9 del vespre a l'Auditori. Sota el títol “El concert per a violoncel de A. Dvoràk”, David Puertas parlarà del concert que es podrà escoltar l'endemà divendres 11 de març a L'Auditori de Barcelona: “El violoncel de Gautier Capuçon” amb el “Concert de Dvorák i La Cinquena de Prokófiev”. Un gran concert interpretat per un dels grans solistes dels nostres temps. Gautier Capuçon afronta el Concert de Dvorák en un programa que es completa amb una estrena del compositor resident a l'Auditori de Barcelona (Parra) i la impressionant Cinquena de Serguei Prokófiev.
Les sessions Parlem de música són gratuïtes, i l'Associació Musical Eduard Toldrà gestiona un servei de bus i entrades per anar als concerts de l'Auditori de Barcelona. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00