Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/05/2016

La 5a Cursa 5 i 10 quilòmetres Ciutat de Vilanova se celebra aquest diumenge 15 de maig

   La sortida i arribada es farà des de la plaça del Port La sortida i arribada es farà des de la plaça del Port

Les inscripcions es poden fer per internet o bé de manera presencial a les botigues col·laboradores

Vilanova i la Geltrú acollirà aquest diumenge 15 de maig la cinquena edició de la Cursa 10 i 5 quilòmetres Ciutat de Vilanova, organitzada per Atletesvng.org i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La prova consta de dues modalitats, segons el recorregut. Així la cursa de 5 quilòmetres està oberta a la participació de totes les persones majors d'11 anys, i la cursa de 10 quilòmetres als majors de 17 anys. En ambdós casos, els menors d'edat han de presentar, en el moment de recollir el dorsal, una autorització signada pel pare/mare o tutor legal.

A les 9 h es farà la sortida de la cursa de 5 quilòmetres, i la de 10 quilòmetres a les 10 hores. La sortida i l'arribada és a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú.

Les curses transcorren per la façana marítima, amb circuits molt plans i sobre un terreny 100% asfaltat. A més, al formar part del calendari de la lliga Campionchip, amb aquestes curses els corredors tenen l'oportunitat de poder fer marca personal i homologar-la.

Les inscripcions són obertes i els les poden formalitzar online o bé presencialment als establiments Cota Zero, Evasion Running Vilanova, Intesport Olaria i XterraRun

Trobareu tota la informació sobre les característiques de la cursa, així com les categories i els preus de les inscripcions aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00