Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/01/2009

Un taller adreçat a totes les edats ensenya a fer paper reciclat

  L'activitat és de caràcter familiar L'activitat és de caràcter familiar

L'activitat s'emmarca en la campanya 'Cada cosa al seu lloc'

En el marc de la campanya Cada cosa al seu lloc, que fomenta la recollida selectiva de residus a la zona del Nucli Antic, el proper dissabte 31 de gener es farà el taller Fem paper!. L'activitat se celebrarà a l'Orfeó Vilanoví (carrer de l'Església, 14), de les cinc de la tarda i fins a dos quarts de set del vespre.

Es tracta d'un taller familiar d'elaboració de paper reciclat adreçat a totes les edats, on s'explicarà el procés d'elaboració del paper a partir de paper vell o utilitzat, convertint un residu en un recurs molt valuós.

Per participar en aquest taller cal fer una inscripció prèvia al telèfon 93 814 00 00 (ext. 2047) o al correu electrònic nucliantic@vilanova.cat.

Inclosa en el Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic, la campanya Cada cosa al seu lloc té com a objectius sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar els residus domèstics; recordar als veïns i veïnes del Nucli Antic el model de recollida selectiva existent a VNG així com els serveis de la Deixalleria, Deixalleria Mòbil i Recollida d'andròmines, i millorar les condicions de l'espai públic i l'entorn, com a condició per millorar la qualitat de vida.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00