Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/08/2016

L'escultor Juanjo Novella rep el premi L'Argolla durant la Festa Major de les Casernes

El regidor Gerard Llobet fa entrega del premi de fotografia a Salvador Vila El regidor Gerard Llobet fa entrega del premi de fotografia a Salvador Vila

Salvador Vila guanya el concurs fotogràfic

L'Associació de Veïns de la plaça de les Casernes de Vilanova i la Geltrú organitza la Festa Major d'aquest barri, i dissabte passat, com ja és tradicional al migdia, es va lliurar per dotzena vegada el premi L'Argolla, que té com a objectiu retre homenatge a un veí o a una entitat ciutadana. Enguany el premi va anar a parar a mans del prestigiós escultor Juanjo Novella. Novella és l'autor de l'escultura de la plaça de les Casernes, però no va poder assistir a l'acte per motius de treball. Tot i això, el guardonat va enviar un missatge en vídeo agraint sincerament el premi.

L'acte, que es va celebrar a la plaça del Llimonet, va estar presentat per Octavi Lorente, president de l'Associació de Veïns de les Casernes, i va comptar amb la presència de Gerard Llobet, regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Abans de cloure la celebració amb un vermut popular, es va lliurar el premi del concurs de fotografia que va anar a parar a mans del vilanoví Salvador Vila. La fotografia guanyadora serà la portada del cartell de la Festa Major del barri el 2017. Enguany la festa compleix el seu quinzè aniversari.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00