Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/04/2013

Vilanova i la Geltrú tindrà estand propi al Saló Internacional del Turisme de Catalunya

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras   El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras

La ciutat es promociona a través de les imatges d'Instagram i presenta nombroses ofertes hoteleres, nàutiques i gastronòmiques

Vilanova i la Geltrú serà present al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, SITC, amb estand propi. L'objectiu d'aquesta presència és poder contactar directament amb persones que puguin escollir la capital del Garraf com a destinació turística. Gerard Figueras, regidor de Promoció Econòmica ha explicat que "l'Ajuntament ha fet l'esforç de ser-hi no només formant part de l'estand costa Barcelona sinó amb un estand propi".

Figueras ha presentat la promoció de Vilanova i la Geltrú i la campanya a les xarxes socials que coincidirà amb el SITC. "Busquem que l'usuari interactuï, propiciarem que la gent hi participi i entri en un sorteig". Per buscar aquesta interacció l'estand promourà la descàrrega de l'aplicació per smartphones Vilanova+. Tots els visitants del SITC que es descarreguin l'aplicació per al mòbil entraran en el sorteig d'un paquet de 200 activitats que es poden fer a VNG.

També es treballarà la difusió d'imatges de la xarxa Instagram, una aplicació per a telèfons mòbils que permet realitzar fotografies, etiquetar-les i compartir-les amb altres usuaris a banda de comentar-les i afegir-hi m'agrada. L'estand de VNG al Saló Internacional del Turisme estarà format en bona part per un recull de 180 imatges de Vilanova i la Geltrú realitzades per usuaris de la xarxa Instagram

Quadre d'Instagrams Algunes de les imatges que formen part de l'estand de VNG al SITC (Descarrega't la FOTO)

A les xarxes socials, i coincidint amb la presència al Saló Internacional del turisme, també es promou la utilització de dues etiquetes #miravilanovailageltrú #miravng per associar-les a les imatges de Vilanova i la Geltrú.

Durant aquests dies l'Ajuntament està seleccionant i contactat amb 30 instragramers de Catalunya perquè facin circular a la xarxa aquestes etiquetes i els dies 20 i 21 Vilanova i la Geltrú acollirà 5 d'aquests escollits que aniran explicant a traves d'Instragram què es VNG i què s'hi pot fer.

El regidor de Promoció Econòmica ha assenyalat que "a diferència de Fitur, que és una fira adreçada a professionals, on anàvem a vendre paquets específics a professionals, el públic del SITC és finalista sobretot del mateix país". És per això que l'Ajuntament ha fet l'aposta per tenir un estand propi.

El Saló Internacional del Turisme de Catalunya es durà a terme aquest cap de setmana, des de divendres 19 fins diumenge 21 d'abril, al recinte de Montjuïc, a Barcelona. Durant el cap de setmana les empreses locals del sector presentaran les seves activitats. "Hi anem amb un elevadíssim nombre d'ofertes vinculades al sector hoteler, nàutic, del vi, restautació, etc." ha dit Figueras.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00