Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/01/2015

Per quart any consecutiu l'Ajuntament ofereix la possibilitat de veure Les Comparses des del balcó de la plaça de la Vila

Les Comparses són enguany el 15 de febrer   Les Comparses són enguany el 15 de febrer

Tothom qui vulgui participar en el sorteig de cinc passis dobles ja es pot inscriure a través del web municipal o passant per l'OAC

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja ha obert les inscripcions per participar en el sorteig de 5 passis dobles per poder veure Les Comparses des del balcó de la plaça de la Vila. Per quart any consecutiu, l'alcaldessa de la ciutat convidarà a cinc persones, amb els seus respectius acompanyants, a gaudir del Diumenge de Carnaval, el dia 15 de febrer, a la Casa Gran. "Ja és el quart any que ho fem, perquè des del primer moment vam tenir clar que volíem donar l'oportunitat al màxim de persones de veure les comparses des del balcó de l'Ajuntament".

Per a la regidora de Cultura, Marijó Riba, "és donar l'oportunitat als vilanovins i vilanovines que ho vulguin de gaudir d'un espectacle únic".

Per poder accedir a una d'aquestes invitacions cal ser major d'edat i estar empadronat al municipi. El període d'inscripció és fins al 5 de febrer i es podrà fer per internet o bé presencialment, adreçant-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, que es troba a la planta baixa del l'Ajuntament, en el seu l'horari habitual.

El sorteig per donar a conèixer el noms dels guanyadors i guanyadores es farà el divendres 6 de febrer, a les dotze del migdia, en un acte públic que tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00