Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2016

Concurs per triar el logotip del Project G - Catàleg de Murs de VNG

El termini per presentar propostes finaliza el 29 d'abril El termini per presentar propostes finaliza el 29 d'abril

El termini per presentar propostes ja és obert i finalitza el 29 d'abril

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha convocat un concurs per escollir un logotip que sigui representatiu del Project G Catàleg de Murs de Vilanova i la Geltrú per a la realització d'obres d'art mural.

L'objectiu és trobar una imatge que sigui atractiva pel col·lectiu de joves, especialment per als artistes urbans, i que transmeti el valor positiu d'aquesta expressió artística juvenil davant la societat.

El concurs és obert a qualsevol jove resident a la comarca del Garraf que tingui entre 18 i 35 anys. A la proposta, que es pot presentar a títol individual o col·lectiu, hi ha de constar PROJECT G (el nom) un símbol que acompanyi al nom (opcional) i la imatge.

Cada autor pot presentar tantes propostes com vulgui, però han de ser originals i úniques. S'han de fer arribar abans del 29 d'abril a les 14 hores, a l'Oficina Jove Garraf (Rasa del Miquelet,16) de Vilanova i la Geltrú, de dilluns a divendres de les 10 a les 14 hores i també de dimarts a dijous de les 16 a les 19 hores.

El jurat estarà integrat per un representant de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, un representant de l'entitat Associació Juvenil i Cultural Organització Zero i un professional del sector del disseny.

A l'hora d'escollir el logotip guanyador es valorarà l'originalitat i creativitat del disseny, la versatilitat del logotip en diferents suports i mides (parets, web, documents ..) i que transmeti el valor positiu de l'art mural urbà davant la ciutadania. El veredicte es farà públic en un acte que se celebrarà el 10 de maig, a les 17.30 hores, a l'Oficina Jove Garraf.

El premi consta d'un Val de Comercial Rediva per valor de 50€ per a la compra d'esprais Montana, dos Abonaments al Festival Nowa Reggae per valor de 60€ i de diferents Vals de compra per a establiments de Viu Comerç valorats en 100€.

Aquí podeu consultar totes les bases i la normativa del concurs.

Art mural urbà

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00