Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/02/2016

Aquest cap de setmana es venen els abonaments per a la temporada d'arts escèniques i música

La nova temporada es va presentar fa una setmana a l'Auditori    La nova temporada es va presentar fa una setmana a l'Auditori

Els dies 20 i 21 de febrer començarà la venda d'entrades

El 26 de febrer comença la nova temporada d'arts escèniques, música i arts visuals a Vilanova i la Geltrú. Fins al mes de juny, el Teatre Principal, l'Auditori Eduard Toldrà i el Centre d'Art Contemporani La Sala ofereixen una completa programació cultural a la ciutat.

I aquest cap de setmana es posen a la venda els abonaments per als espectacles del Teatre i l'Auditori. Els abonaments, que permeten descomptes sobre el preu a taquilla, i que permeten als abonats ser els primers a estar informats de la programació i de totes les novetats, són de quatre tipus: l'abonament 3 inclou tres espectacles del Teatre o de 'Auditori amb un 30 per cent de descompte.
L'abonament 5 permet escollir 3 espectacles del Teatre o l'Auditori i 2 de l'altre equipament amb un 40 per cent de descompte.
L'abonament Camerata Eduard Toldrà inclou els 3 concerts que oferirà la Camerata a l'Auditori amb un 30 per cent de descompte.
I finalment, l'abonament familiar suposa un 15 per cent de descompte en els espectacles i concerts familiars del Teatre i l'Auditori.

Els quatre tipus d'abonaments es posen a la venda dissabte 13 de febrer a les 11 h, per Internet i a les taquilles del Teatre Principal simultàniament per tal d'evitar cues i agilitzar la venda. Els horaris són dissabte 13 d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge 14 d'11 a 14 h.

Pel que fa a les entrades per als espectacles, es posaran a la venda l'altre cap de setmana. La venda començarà dissabte 20 de febrer a les 11 h, també de manera simultània per Internet i a les taquilles del Teatre. Els horaris són dissabte 20 d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge 21 d'11 a 14 h.

També es vendran entrades a les taquilles de Teatre Principal cada dissabte de 17 a 20 h, i els mateixos dies que hi hagi espectacle, si hi ha entrades disponibles es posaran a la venda una hora abans a les taquilles del Principal o l'Auditori.

Cal recordar que, per als espectacles familiars, cal comprar entrada per als nens partir de P3. Els menors d'aquesta edat no paguen i no ocupen seient.

Hi ha descomptes del 10 per cent amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació, per als membres de l'Associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, o per a grups a partir de 10 persones.
També hi ha descomptes del 25 per cent amb el Carnet Jove de la Generalitat, amb el carnet TR3SC, o amb el carnet de família nombrosa o monoparental. També hi ha un descompte del 40 per cent per a persones en situació d'atur, per al carnet actiu i per a les persones majors de 65 anys.
S'ofereixen a més preus especials per als socis de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, per als alumnes de l'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, de l'Escola Freqüències i de Musicarea.

Totes les activitats de La Sala són gratuïtes. Cal reserva prèvia per a les visites comentades i els seus tallers mitjançant l'email lasala@vilanova.cat o el telèfon 93 816 90 01 en horari d'obertura de La Sala.

Podeu consultar tota la informació sobre la programació aquí, i també als webs www.auditoritoldra.cat, www.elprincipal.cat i www.lasalavng.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00