Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/10/2014

VNG acull el I Congrés internacional d'educació del cervell social a les aules

El congrés es va realitzar a Neàpolis divendres 3 i dissabte 4 d'octubre

Nèapolis va acollir divendres 3 i dissabte 4 d'octubre el I Congrés internacional d'educació del cervell social a les aules, una trobada sobre neuroeducació ques es va celebrar a Vilanova i la Geltrú sota la marca del Campus Universitari de la Mediterrània (CUM).

Durant els dos dies de congrés hi van participar ponents, docents i investigadors internacionals per abordar qüestions com l'altruisme pedagògic; la compassió activa i l'optimisme social com a pilars de la neuroeducació.

Aquest congrés, organitzat per l'escriptora i pedagoga Nora Rodríguez; la doctora en Microbiologia, Nadia Szeinbaum i l'especialista en convivència i assetjament escolar, Noemí Palacios va oferir conferències internacionals com la realitzada per Dara Ghahremani, de la Universitat d'UCLA (Califòrnia), sobre 'Altruisme i Compassió. El veritable apoderament dels nens i adolescents' o la conferència de Nadia Szeinbaum de l'School of Biology Georgia Institute of Technology, d'Atlanta, sobre 'Cervell social i Epigenètica'.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00