Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/01/2012

Afectacions de trànsit per la Cavalcada dels Reis

Pas de la Cavalcada pel carrer de la Unió Pas de la Cavalcada pel carrer de la Unió

Diverses parades del bus quedaran fora de servei i es realitzarà itinerari alternatiu

El recorregut dels Reis d'Orient pel centre de la ciutat, aquest dijous 5 de gener a la tarda, comportarà afectacions de trànsit en alguns carrers, així com l'anul·lació de diverses parades del bus urbà.

D'una banda, durant la tarda del 5 de gener, de les 17 a les 21 h, no es podrà estacionar a la rambla de Pep Ventura (en el tram sense sortida a partir del carrer d'Urgell); al carrer de l'Escorxador (prohibició d'estacionament de motos); al carrer de la Pastera, entre plaça del Pou i el carrer del Llimonet; al carrer de la Unió, des de l'avinguda del Garraf fins al carrer del Pont; al carrer del Codonyat; al carrer del Pare Garí, entre el carrer de l'Aigua i l'avinguda de Francesc Macià; a la plaça de Catalunya, i a l'avinguda de Francesc Macià, entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà.

De l'altra, el bus urbà veurà alterat el seu recorregut habitual. De les 17.30 a les 19 h, quedarà tallat el carrer d'Olesa de Bonesvalls, entre la plaça de la Moixiganga i el carrer de les Casernes, per la qual cosa quedaran anul·lades les parades de tot aquest tram i caldrà fer un itinerari alternatiu.

A continuació, de les 18 a les 21 h, es tallarà el carrer de la Unió, des de l'avinguda del Garraf a la plaça del Pou. Per tant, el bus no hi podrà passar i quedaran anul·lades les parades on s'accedeix des d'aquest eix. Finalment, de les 19 a les 22 h, es tallarà el carrer del Pare Garí, des del carrer de l'Aigua fins a l'avinguda de Francesc Macià, de manera que quedaran fora de servei les parades de l'entorn. El bus, però, circularà fent un recorregut alternatiu.

El recorregut de la Cavalcada serà el mateix que l'any passat. Sortirà a les 18.30 h del castell de la Geltrú i passarà per plaça del Pou, carrer de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, plaça de les Neus, carrer de l'Aigua, plaça de Catalunya, carrer del Pare Garí, avinguda de Francesc Macià i plaça de la Vila. 

Consulteu les activitats de Nadal i Reis

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00