Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2014

Engega la temporada d'arts escèniques

Guillem Albà porta la seva Marabunta diumenge al Principal         Guillem Albà porta la seva Marabunta diumenge al Principal

El concert de Pere Tàpias i Copa Lotus, l'obra 'Pulmons' i la 'Marabunta' de Guillem Albà enceten una temporada amb forta presència local a l'Auditori i al Principal

L'oferta cultural a la ciutat no s'atura. Després d'un exitós FIMPT el passat cap de setmana, aquest divendres engega la nova temporada d'arts escèniques amb la representació de "Pulmons" al Teatre Principal, a les 21 h. Carlota Olcina i Pau Roca porten a escena el retrat d'una generació per la qual la incertesa és una forma de vida.

La temporada d'arts escèniques, que s'allarga fins al gener de 2015, porta un marcat segell vilanoví, i inclou alguns plats forts aquest cap de setmana, com la producció local dels Copa Lotus amb Pere Tàpias, una original posada en escena i reinterpretació dels clàssics del cantautor vilanoví. Serà dissabte, a les 21 h, a l'Auditori Eduard Toldrà.

Diumenge és el torn del també vilanoví Guillem Albà, que acompanyat de The All In Orchestra ofereix, al Principal a les 20 h, l'espectacle de teatre, clown i música "Marabunta".

La setmana vinent, dijous 9, també es reprèn el cicle "Parlem de música", trobades de persones interessades en parlar sobre música organitzades des de l'Associació Musical Eduard Toldrà. Així, dijous a les 21 h, l'Auditori acollirà la xerrada "Una òpera latent: la música secreta d'Alban Berg i Hanna Fuchs", a càrrec del músic i químic Miquel Bernadó.

Més informació sobre la temporada del Teatre Principal i de l'Auditori aquí.

La temporada de teatre infantil de La Xarxa també s'enceta dissabte amb un espectacle de màgia gratuït, a les 18 h a la plaça de la Vila, amb Charlie Mag. A la mateixa hora es posaran a la venda, a les taquilles del Círcol Catòlic, els abonaments i les entrades per a les obres de teatre preparades per al 2014-2015, que inclouen per aquest diumenge 5 d'octubre a les 17.30 h "El petit elefant", del Centre de Titelles de Lleida, el 26 d'octubre "L'illa del tresor", de la companyia Veus Veus, i el 30 de novembre la companyia La Bleda representarà "Tut-tururut princesa".
La temporada de teatre infantil de La Xarxa continua al Catòlic l'1 de febrer de 2015 amb la companyia de Lleida Xip-Xap, que portarà l'obra "El conte de la lletera". L'1 de març serà el torn de "Com gat i gos", de la companyia Animal.
La Xarxa també aposta aquest any per actors i companyies locals. La vilanovina Carme Jariod explicarà "Contes" el 12 d'abril; el 10 de maig L'Estaquirot representarà "El ratolí viatger"; i Tracart clourà la temporada el 7 de juny.

Més informació sobre la temporada de teatre infantil de La Xarxa de Vilanova i la Geltrú a la web del Círcol Catòlic.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00