Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/12/2015

L'IMET, punt de recollida de productes d'higiene personal de la campanya de Nadal

L'IMET serà punt de recollida de productes d'higiene personal L'IMET serà punt de recollida de productes d'higiene personal

El material recollit anirà a benefici de l'Economat de Vilanova i la Geltrú

Les instal·lacions de l'IMET seran punt de recollida de material de la campanya de Nadal que posa en marxa Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú en benefici de l'Economat de VNG. En aquesta ocasió, l'entitat demana la col·laboració de la ciutadania aportant productes d'higiene personal com: raspalls de dents, sabó per al cos/xampú, compreses, pasta de dents, bolquers o tampons.

Així doncs, la recepció de l'edifici de l'IMET (al carrer de la Unió, 81-87) serà condicionat com a punt neuràlgic on dipositar les aportacions de dilluns a divendres, i en horari de 07.30 a 21.00 h ininterrompudament, fins al 18 de desembre.

Càritas de VNG ha sol·licitat la col·laboració de l'IMET en aquesta campanya de Nadal 2015 a benefici de l'Economat de Vilanova i la Geltrú, que des de març de 2015 atén més de 2.000 persones en situació de vulnerabilitat alimentària. A partir de les necessitats detectades en l'atenció dels usuaris, han prioritzat la recollida de productes d'higiene personal, sense oblidar els productes relacionats amb la infància.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00