Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2017

Comunicat d’ERC Vilanova i la Geltrú

-

Davant les últimes notícies polítiques d la nostra ciutat on dos regidors de govern, Ariadna Llorens i David Montes, abandonen el grup municipal de CiU i passen a ser regidors no adscrits de l'oposició, des d'ERC posem de manifest el següent:

Aquest fet reflecteix el que des de l'inici de la configuració d'aquest govern ja vam manifestar i hem anat posant-ho sobre la taula al llarg d'aquest mandat.

Ens preocupa la situació actual perquè, com ja hem anat pronunciant diverses vegades, el govern sociovergent gestiona el dia a dia sense tenir un projecte polític ni un model de ciutat a desenvolupar. El seu dia a dia ha demostrat que respon a equilibris interns de partit. L'últim pressupost aprovat és un clar exemple d'això perquè, davant l'increment d'ingressos, no hi ha cap voluntat de tirar projectes endavant sinó un mer repartiment de recursos entre les diferents regidories que tenen aquests dos partits.

Ens preocupa enormement que el govern de la ciutat es quedi amb una minoria més minsa i més tenint en compte que, com ja hem denunciat diverses vegades, aquest govern sociovergent és un govern absent encapçalat per una alcaldessa que està més al Parlament que a l'Ajuntament.

Des d'ERC sempre hem mostrat responsabilitat davant les problemàtiques de la ciutat i de la ciutadania i continuarem actuant així en coherència amb el nostre ideari de partit, el nostre discurs polític efectuat fins al moment i el programa electoral amb el que ens vam presentar a les últimes eleccions municipals.

Sentim que ens devem a la ciutat i a la ciutadania i, per això, continuarem conreant grans consensos polítics que no es basin en equilibris partidistes per mantenir quotes de poder sinó en valors republicans que permetin donar resposta a les necessitats del moment.

Continuarem desenvolupant la nostra tasca política amb la màxima responsabilitat que es mereix la ciutadania i seguirem bastint aquell projecte i model de ciutat que hem anat defensant i pel qual ens vam presentar a les últimes eleccions municipals.


Vilanova i la Geltrú, 30 de març de 2017.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00