Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/12/2015

El Museu Víctor Balaguer prorroga fins al 28 de febrer l'exposició d'Art Contemporani

Acull obres d'artistes com Guinovart, Ràfols Casamada, Argimon, Zabaleta o Andreu Alfaro   Acull obres d'artistes com Guinovart, Ràfols Casamada, Argimon, Zabaleta o Andreu Alfaro

La mostra temporal '1960-1963. El Museu d'Art Contemporani. Testimoni d'una època' s'havia de clausurar el 13 de desembre

La repercussió i l'interès que ha despertat l'exposició temporal ‘1960-1963. El Museu d'Art Contemporani. Testimoni d'una època' han fet que el Museu Víctor Balaguer prorrogui la seva exhibició fins al 28 de febrer.

La mostra es va inaugurar el passat mes de juliol, i tenia prevista la seva clausura el proper diumenge 13 de desembre. Formada exclusivament per fons propis del Museu, evoca i ensenya el fons del primer Museu d'Art Contemporani de Barcelona que va ser traslladat a Vilanova i la Geltrú l'any 1969. A través d'un recorregut per l'art dels anys 60 al nostre territori es pot explorar l'obra d'artistes catalans de renom com Guinovart, Tharrats, Ràfols Casamada, Cuixart, Hernández Pijuan o Argimon. També hi ha el testimoni d'autors d'altres procedències, com els espanyols Saura, Canogar, Zabaleta, i alguns estrangers com el cas de Bechtold, Tábara o Nadia Werba. La seva producció pictòrica ens presenta una radiografia del tipus d'art que es produïa al voltant de 1960, amb una bona mostra de la tendència anomenada informalista, on l'abstracció, el gest i el treball amb la matèria prenen protagonisme. També hi és present l'escultura, amb obres d'autors com Àngel Ferrant o Andreu Alfaro.

L'exposició es pot visitar en l'horari d'obertura al públic habitual, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i les tardes de 17 a 19 h, excepte els dijous, de 19 a 21 h; i els diumenges, d'11 a 14 h. Tots els dijous a la tarda l'entrada és gratuïta.

Més informació en aquest dossier de premsa

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00