Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/06/2015

La Companyia d'Aigües de VNG alerta d'un possible frau

   Companyia d'Aigües de VNG Companyia d'Aigües de VNG

Empreses, que es fan passar per la companyia vilanovina, demanen dades personals als abonats amb el pretext de fer un anàlisi d'aigua a la seva llar i vendre'ls una instal·lació de tractament d'aigües.

La Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú ha detectat en les darreres setmanes un possible frau en relació al servei.

Diversos abonats han posat en coneixement, tant de la Companyia d'Aigües com de la Policia Local, d'un seguit de trucades que han rebut per part d'empreses que els ofereixen instal·lacions de tractament d'aigües i, fent-se passar per treballadors de la companyia vilanovina, els proposen fer una anàlisi de l'aigua de la seva llar.

Segons han manifestat aquests usuaris, les empreses en qüestió utilitzen, presumptament, mètodes poc ètics, adreçant-se principalment a persones grans, a qui els demanen les seves dades personals i, suposadament, els coaccionen perquè facin les anàlisi amb mètodes a priori poc seriosos.

Davant aquesta situació de possible suplantació del nom de l'empresa vilanovina, es recorda als abonats que la Companyia mai demana dades personals per telèfon. També s'adverteix del risc de frau que suposa facilitar les dades personals, així com permetre l'accés al domicili a persones desconegudes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00