Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/03/2016

Nova reunió del Consell Municipal de Cultura

La darrera reunió es va fer el 5 de maig     La darrera reunió es va fer el 5 de maig

Dimecres 2 de març es reuneix el Consell amb l'objectiu de presentar la nova presidència i establir els objectius dels grups de treball sectorials

Aquest dimecres se celebra una nova reunió del Consell Municipal de Cultura, a les 19.30 h a l'Auditori Municipal Eduard Toldrà.
L'ordre del dia, que es va establir en una reunió prèvia de la comissió permanent del Consell, inclou aprovar l'acta de la darrera reunió, que es va celebrar el 5 de maig, i presentar la nova presidenta, que serà la tercera tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura, Teresa Llorens.
La reunió ha de servir per establir els objectius dels grups de treball sectorials: festivals, arts escèniques, polítiques culturals d'àmbit penedesenc, patrimoni material i immaterial, xarxa de col·laboració entre entitats, i cursos de formació cultural.

El Consell Municipal de Cultura
L'11 de març de 2015 es va constituir el Consell Municipal de Cultura, que compta amb una Comissió Permanent, encarregada de vetllar per l'impuls i el bon funcionament del Consell, a més de les comissions de treball sectorials, formades per membres del propi CMC.
El Consell compta amb representants de la Regidoria de Cultura, amb representants de les entitats, i amb diversos ciutadans i ciutadanes interessats.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00