Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/04/2013

L'avantprojecte d'ampliació de l'escola Sant Jordi ja està finalitzat

  La setmana vinent es presentarà l'avantprojecte d'ampliació a la comissió de seguiment Sant Jordi-Pasífae  La setmana vinent es presentarà l'avantprojecte d'ampliació a la comissió de seguiment Sant Jordi-Pasífae

La Generalitat el presentarà la setmana vinent a la comissió de seguiment Sant Jordi-Pasífae

L'avantprojecte d'ampliació de l'escola Sant Jordi ja està finalitzat i la setmana vinent es presentarà en el sí de la comissió de seguiment Sant Jordi-Pasífae, formada pels equips directius i les ampes d'ambdues escoles, a més de les regidories d'Educació i Urbanisme de l'Ajuntament de VNG i el departament d'Ensenyament de la Generalitat. Segons ha explicat la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens "un cop ja està redactat l'avantprojecte preliminar ara cal fer-ne l'avaluació per part de la comissió de seguiment".

L'ampliació de l'escola Sant Jordi suposarà una inversió de gairebé 2 milions d'euros a la ciutat i ha estat realitzat en base a les indicacions i demandes expressades per la comissió de seguiment. Per la regidora d'Educació la davallada demogràfica i de natalitat dels darrers anys ha suposat que Vilanova i la Geltrú hagi passat de tenir quasi 800 alumnes per escolaritzar a P3 l'any 2008, a tenir-ne encara no 700 de cara al curs vinent 2013-2014.

Sobre el projecte, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras ha destacat que "l'ampliació també suposarà millores en les actuals instal·lacions amb la renovació de la cuina i l'ampliació del menjador existents".

D'altra banda, la regidora d'Educació ha explicat que la Generalitat ja ha informat oficialment a l'Ajuntament que el curs vinent es perdrà un grup-classe de P3 a una escola de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00